filosoferingsfunderingar

när livet snurrar på å vi välkomnar solen så glömmer vi stanna upp å reflektera. jag kände att jag oxå glömde det så jag tog paus i mitt rensande lite å funderade lite på relationer. ibland gör vi möten som påverkar oss mer än andra. våra liv är fyllda av relationer av olika slag men egentligen så handlar livet messt o mötet med oss själva.  relationer med andra är bara en del av livet. hur dom relationerna ser ut eller formas till är ju hur vi möter oss själva i livet.

för i alla dom möten vi gör genom livet så är vi ändå till slut bara ensamma. det är det mötet som är det som betyder nåt, mötet med vår egen ensamhet. hur vi får den att forma livet och hur vi låter den styra våra öden. det är först när du finner äkta lycka i din ensamhet å livsglädjen i mötet med dig själv som du kan leva fullt ut. allat annat är vägen dit och ibland är vägen mer uppför än vi själva vill. vissa orkar inte upp för den backen och vissa märker inte ens lutningen. men styrkan i att bejaka sin ensamhet är nyckeln.

för när du vet hur ditt möte ska vara genom att möta dig själv, då kan du oxå stå för den text i låten som hon sjunger. först då kan du oxå höra texten å våga ta vara på den. när relationerna är äkta då har vi oxå löst gåtan med vår ensahet, innan dess måste vi välja att vara ensamma så vi kan nå dit vi drömt om. äkta lycka kommer om du söker den på rätt sätt. om du lever ditt liv i falskhet och illusioner av lycka då kommer din ensamhet oxå för alltid att förbli plågsam.

om du är den vän du själv vill vara kommer du oxå att få tillbaka. om du inte lämnar vänskap so inte ger tillbaka kommer din ensamhet bli bitter. om du hittar balansen å vågar stå för vem du är så har du vunnit så mycket mer. relationer är inget mått på din lycka, den mäter du bara med ditt eget leende. om du gråter så vet du ännu mer att du kan le även om det är din egen ensamhet som gör att du gråter. dåliga realtioner kan inte torka dina tårar eller le med dig. men du kan gråta i en bra relation eller gråta av en realtion som var bra.

glöm inte att säga ett vänligt ord, ge en kram, le mot andra, torka någons tår, håll någons hand. för din ensamhet lär dig när du tror den nte gör det. när du ger får du mer än du ser. bara blunda å känn det du själv drömt om för när livet är slut är det ändå mötena du minns!

en vän är någon som ger sin ena vinge för att hon kan (Ängeln)

text å bild: Ängeln

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: