vårkänsla på en morronpromenad

när man tar sin morgonpromenad i vårsolen å springer på denna underbara vårkänsla blir man ännu mera livsglad.

 

 

då är man bara tvungen att föreviga det. lyssna på ljudet som är vår ända in i själen. livsnjutningsbloggandet fortsätter och jag njuter av att livet är vad vi själva gör det till och att ta vara på små saker som denna i vår vardag gör dagarna ännu mer underbar. för livet är mer än vad vi själva ibland hinner se.

Som den här filmen, i bakrunden rusar bilarna förbi, det är full fart i kvarteret är jag bor men mitt i detta ändå rätt stilla svenssonkvartersliv så finns denna underbara lilla idyll. bara en liten bäck som forsar fram, format av den vår som är. ett ljud som är vår för mig och solens strålar som lyser upp mellan träden. det kan inte bli vackrare än så just denna stund

vårkänsla är mycket. att känna doften av vår, att känna solen, plocka tussilago, se snön droppa från taket, att sola på balkongen, gruset under skorna.. stanna upp, blunda och ta in våren på ett mer sätt än att bara byta ut vinterjackan. vi glömmer att det vackraste vi har är faktskt det naturen ger oss. vi springer genom våren utan att känna vad den egetnligen ger oss. ta vara på den nya energin å glöm den långa kalla vintern som ligger bakom oss.  snart är den underbara sommarvärmen här och dagarna blir himlen.

pööss å gomorrn

Ängeln

text & foto/film: Ängeln

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: