drömreflektioner

text & bild: Ängeln

kommer du ihåg dina drömmar eller har dom försvunnit nånstans i vardagen? har du samma drömmar eller byts när du byter skepnad? vill du ens att drömmarna skall bli sanna eller drömmer du för att stå ut med ditt liv som aldrig blir den dröm du en gång hade? om dina drömmar är där låter du dom visa dig eller gömmer du dom av rädsla för att dom aldrig skall bli sanna?

när dina drömmar är din lycka har du då förstått att du måste ta dina egna drömmar för ingen kan ge dom till dig. har du fastnat i en mardröm å du inte kan vakna så har du redan dröt en gång för mycket. ingen kommer att väcka dig för du kan bara tillåta dig själv att drömma. dina drömmar är dina men du får akta så ingen tar dom ifrån dig för då får du kämpa ännu hårdare för att hitta tillbaka till dom igen.

om ditt liv inte har plats för dina drömmar så låt dom bli till din lycka. när du har dina drömmar vet du att du har kvar livsglädjen och styrkan att vilja mer. att drömma är en egen form av egoterapi som ibland kan bli sann. för dina drömmar är ditt eget hjärta som berättar vad som ger dig allt. för ingen annan kan ge dig dina drömmar. om du inte drömmer så försök att hitta förmågan till det för nånstans har du gömt den, kasnke i väntan på nåt bättre än det du ger dig själv nu.

om dina drömmar äger dig, har du då förstått att det du lever i nu inte var drömmen du hade? kommer du då sluta drömma å göra dina drömmar till verklighet elelr gömer du dom ännu bättre för att slippa känna? när du drömmer så är det din egen själv som vill kommunicera med ditt hjärta. blunda och lyssna för dina drömmar kan ge dig svaren du söker utan att behöva bli sanna.

det är våra drömmar som ger oss styrkan att vilja mer. våra leenden är drömmarnas spegel. om du drömmer så lever du, om du låter drömmarna pröva dig så vet du att du vågar att vara. så dröm dina drömmar, för dom är så vackra som du själv gör dom. vill du vakna så glöm inte bort att drömmarna är ditt hjärtas röst. lev nu för drömmarna är med dig så länge du vill. dröm din dröm för om du vill kanske den en dag blir till

 

 

pössar

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: