känslofilosoferingar

foto & text: Ängeln

att skriva om känslor är det bästa jag vet, har en hel blogg full som bevisar det. hittade en låt som säger en hel del om känslor & ibland är det låtar som får mig att skriva. låten kommer längst ner & jag känner så himla mycket när jag lyssnar på den.

för det är som i sången, det är bara du själv som kan känna, bara du som kan ge dig svaren på vem du är. för hur ont det än gör så har du ett val. då du känner dig som messt ensam med dina käsnlor så ger du dig bara ditt eget svar. ingen kan göra något åt hur du känner eller vem du är, bara finnas där. om du väljer att blunda mot din spegelbild vem tror du ändå alltid finns där?

det spelar ingen roll om du ler eller gråter, saknar nån som aldrig kommer åter, det är bara din egen spegelbild du kan ändra på. för om du kan se din själ i dina egna ögon så har du oxå vunnit. när du väljer att vara ett offer komer aldrig din spegelbild vara annat än det du hatar. när du ser det jag ser kan du titta även en dag så du önskar spegeln inte fanns. då kan du se dg med andra ögon för du är du även om du inte just då kanske är dig själv.

om någon gjort dig ledsen eller krossat dig på något sätt, tänk då såhär. orden som sårar säger mer om dom för dom har valt att lägga både tid å energi på att tänka på dig å sen säga eller göra något som sårar. även om det gör så sjukt ont så är du bara din egen fiende, för den som krossade ditt hjärta elelr sårade dig på anant sätt är ingen du kan ändra på. även hur mycket du än vill kommer det bara va ditt eget du kan ändra på, så låt den andra gå. om dom inte kan vara den du är värd så har dom förlorat mer än sin egen värdighet.

att älska den du ser i spegeln är det svåraste av allt. när du söker kärlek genom andra kanske du glömde bort att äslka messt dig själv. för när livet är som du gör det till glömmer du kanske ändå bort att du är den enda som finns när livet ändrar sig. när du väljer att leva för din egen skull kommer livet för evigt att vara din vän, så sluta slåss mot livet för andras skull. deras lycka är inte din, så ge bara till dom som gör dig lycklig liksom dom. om dom bara tar så måste du sätta topp, för när do tagit klart så finns inget av dig längre kvar.

ta vara på det du har å se det du har i stället för det du inte har. öppna ögonen för du är värd att tittas på. när andra visar dig annat så är det bara för att dom inte bara vill titta på. ofta är det längtan efter att få vara du som orden berättar även om dom sårar dig just nu. när du ser hur vacker du faktiskt är, kommer du oxå kunna förstå varför dom int kan se sin egen spegelbild. för kärlek är delad även om den bara är till sin egen spegelbild.

om du hatar dig själv, fråga dig varför? för att förlåta sig själv är svårare än att låta bli att bli förlåten. om du krossat någon, varför låter du det plåga din själv i hemlighet? du akn ge den du sårat en spegelbild dom förtjänar bara du väljer att visa dom din. för när du hittat rätt då är det ingen konst, men lever du i falskhet kommer du aldrig att kunna vända dig om. när du valt att älska för att ditt liv blir bekvämt då har du själv krossat glaset till din vackra spegelbild.

om skärvorna ligger framför dig så ta dom å laga dig. för det är bara du som kan välja att bli hel, andra kan bara räcka dig limmet att laga med. ingen kan nånsin försåt dig, men alla kan vara förstående. sluta va ditt eget offer för egentligen, gillar du att tortera dig själv? för dom du troligen vill straffa då dom ler ju åt sin spegelbild. det enda som kan få dom att sluta le å du får din hämd är genom att vara den du vill dom skulle varit mot dig. då kommer alla att få samma spegelbild.

för om spegeln vore levande skulle vi då kunna älska oss mer än nu? har du svaren på din gåta eller bahöver du putsa spegeln ännu mer? kan du ta en vän å visa vem du i spegeln ser, elelr tror du att ingen kan se det du tror att du ser? kanske vi kan se vem som egentligen du borde se. du väljer att se den du själv vill se. för ensamheten är din vän eller fiende men spegeln kan endast du se till att den för alltid får vara hel.

pössar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: