filosoferingar

 

 

Om vi inte kan leva utan att behöva försöka leva har vi då inte tid att leva ellr är det känslan av att leva som fattas? när vi inte längre vet vad vis skall göra eller vilken väg vi skall då är det då vi tappat bort oss eller har vi vuxit ut vår eget liv? när vi går på livets väg använder vi då våra egna fötter att gå med eller måste någon annan leda dig fram?

är det dåtid som vi inte släpper som påverkar det vi har idag, eller är det rädslan att inte vara i dåtid som gör att våra liv formar sig efter den rädsla vi har. om vi inte vågar hur skall vi då kunna veta? om vi inte tänker efter hur sak vi då kunna våga? insikten kanske finns men hur anväder vi den? vet vi att vi har den eller har den aldrig varit där.

om vi tillåts känna är det då för vår egen skull eller är det känslorna som tillåter oss att vara med en stund? för om vi inte kan sörja eller känna glädje vad har vi då kvar? är det då livet är lika bittert som dom som är bittra i det? är det då vi inte längre kan leva för livet dog när bitterheten tog vid. är det då vi ser den insikt vi kanske inte förstod att vi borde ha.

när dagarna är dina delar du dom med någon eller tar du av någon annan för att ha tryggheten. tar du någons hand för att du vill eller håller du krampaktigt fast vid någon som har en bättre hand? när dina fötter inte längre bär har du då längtan efter att kunna gå eller vet du att då du gick var det allt du vill minnas då. var livet dina minnen även en ny dag när livet inte längre finns kvar. gav du vort det elelr stannar minnena kvar.

när du ler gör du det för att du är äkta då? har du samma glädje även om dagen inte är samma som igår. när du blundar känner du att allt är som det borde vara elelr blir du rädd för att inte längre kunna se. när du tittar ser du allt det vackra världen bjuder på eller önskar du att du skapp kisa för att kunna se. om du tar emot värmen du får kan du då minnas hur det var att frysa eller vill du bara känna varmare ändå.

om du somnar med glädjen att drömma har du då levt som du lär eller har du drömmar om att leva som någon annan lär dig då. har du haft en dag som du ville ha eller var dagen någon annans ännu en dag. om du tar dina drömmar finns dom då kvar elelr ger du bort dom bara för att få en morgondag?

kan du känna livet som till dig gavs eller har du tappat det i önskan i att få bara vara ännu en dag. kan se ditt eget jag eller har du gömt dig bakom en rygg som du tror skall ge dig allt en annan dag? har du livet som en vän eller hatar du för att livet är allt annart än din vän?

sluta tro att livet är din ovän för du har bara bitterheten att kriga mot. ditt liv är dina drömmar när du gör valet att andra med dina egna fötter varje dag. då kommer du känna livet under dina tår å du kan för alltid känna var du än går. om vägen då är lång kommer dina drömar å en hand att leda dig hela vägen ända fram. för himlen är din om du vill hitta den. känn att livet är nu för du är levande om du bara är det. känn mer för du är allt du själv väljer att va. om du vill är det redan idag.

 låt livet ge dig allt du ville ha för livet är det enda vi människor egentligen allra hellst vill ha (Ängeln)

 

 

pöössar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: