tillvaroreflektion

text & bild: Ängeln

har du liksom den du ser fastnat i den tillvaro du själv vill fly ifrån när dagarna fånar dig i ett nät av sånt som gör att du inte kan vända om. när du vet att din frihet är den dröm som du nu låter gå dig förbi för att du inte vågar stanna upp i det liv som du försöker att springa ifrån. när du snubblar i din flykt blir skadorna större än dom egentligen är för du vill bara någon annan skall se.

har du fastnat i din egen olycka för att du vägrar skaffa insikten du själv slänge bort på din väg. har du aldrig vågat att leva som du borde för att du tror att du får ett straff för att du vill vara fri. är det din egen rädsla som äger dig nu när du valde att inte längre le. för hur du än väljer att må så är det ändå bara du som skall stå ut. ingen kommer att förstå för alla har sin egen kniv av ondo i sin hand. men hur gör du när din kniv redan skadat dig men du väljer att fortsätta leva i det grå för det gör för ont att vakna upp & se livet som egentligen bara är dig.

det är dina fotsteg du faktiskt trampar i men kärleken till dig det kan andra ge. men om du väljer att blunda kommer du aldrig kunna se hur andra är det du själv inte längre kan ge. när du väljer att blunda kommer du aldrig kunna le. för om du inte låter ditt eget vara din lärdom om den du är kommer du aldrig att kunna lära om för du har aldrig lyssnat eller försökt att börja om. men andra ser dig för det är bara du som väljer att inte se dom. om du tar din olycka med dig kommer du aldrig att kunna få det andra att fram.

när du inte längre kan finna svar så lyssna på den som faktiskt ser dig för den du är. du har någon även om du är ensam för att du gömde dig. du har en väg som du kan ta emn du måste själv lära dig att gå. dom val du gör är dom du kommer att få leva med. kan du välja att inte vara offer eller har du redan valt det för att du inte orkar mer. din egen olycka är din egen ensamhet för att du kan inte se det du har. när du suktar efter bättre glömmer du bprt allt det som du står i som är din egen rikedom. du har redan ett fulländat liv, men det är bara du som kan välja vad du gör med det.

om du bara väljer att ta någon annas hand kommer du att kunna se att du inte är själv. kanske du måste gå vidare utan någons hand men din styrka kommer vara värmen från denna någons hand. om du väljer att lyssna & att se kommer du att kunna le. för det är din egen klokhet som är din karta i det land av livserfarenhet. när du fallit kommer någon att plocka dig upp för att du skall kunna gå vidare med visheten av dom sår du lär dig att bara veta av ibland som en påminnelse av den vadring du gör. den långa väg som kallar livet men som du själv måste gå. när du sedan är i mål kommer du att kunna förstå för det var du som valde att lära dig gå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: