hämndreflektioner

text: Ängeln

det är som det ska vara livet, det är ju faktiskt bara ni som formar det med er tanke & handling. vi har allt men saknar mycket som egentligen inte är utan bara är en längtan av att få ut mer än den lycka vi har. för om vi inte vill ha mer då skulle aldrig dom steg vi tar vara till nytta, för det är vi som kan forma våra drömmar även om dom förblir just det för evigt. men vi har insikten att leva med lycka som är äkta idag för vi vet att det som var igår gör ondare för dom lever kvar i det & tvingar oss att vara delaktig i en lek som blev till allvar då ni valde bitterheten för fler än ni egentligen får.

om ni väljer att leva i falskhet för att ni tror att andra skall bry sig när ni spelar offer & förstöra livet för någon som ändå fanns där då kommer ni att missa något viktigt, att det vad ni som var den enda vägen till ett lyckligt liv. när ni stjäl av andra så är er lycka bara till låns, så därför är vi äkta för vi väljer att göra rätt. kanske är det nu ni tror att ni har allt, men skulder måste betalas & ni betalar eran med att vi har ett liv som ni aldrig kommer att uppnå för erat är falskt.

om ni verkligen vill leva så gör det då, för varför tror ni att ni måste fortsätta ta det av nån som inte längre lever kvar i dina falska minnen. när vi ler så kommer ni inte att förstå för i kan inte förstå lycka för det var ju den ni stal. vi  har aldrig behövt stjäla vårt eget liv, ens av er, för det ger vi till oss själv, därför kommer vår lycka alltid vara för god för sånna som inte förstår. kanske är ni dom som vi behövde möta för att få vårt underbara liv, för nu vet vi att sånna aldrig kommer kunna göra annat än illa, ofta bara för tidsfördriv för att det är lättare att låta oss betala notan för en hel sekts dåliga mående än att själva göra det rätt.

varför är ni rädd för ensamheten & att släppa förflutet för att kunna börja om då den är vägen till det ni vill uppnå. varför tvingar ni andra att ge dig bekräftelsen för att ni skall få det ni själv inte kan nå. kanske du stal även av det, för att ni tror att allt handlar om er & eran rädsla för ensamhet. ni hoppar från själ till själ & tror att det är erat liv som det ska va & nu när ni står där & vi är fri, vad har allt det gett er då? kanske är det så att ni inte fann insikten ens då, för ni väljer att låta andra tror att det handlar om dom även om det inte är dom utan er vi vill nå.

när ni väljer att servera osanningar & sjuklig hämnd, då säger det bara mer om er än det du själv tror, för sanning kommer alltid fram till slut. när ni väljer att bakom ryggen svartmåla någon ni verkligen hade behövt i er sekt för att nå dit ni själv tror att er egoistiska lycka finns, så förlorade ni ju redan innan ni ens nått fram. för om ni väljer att springa andras bittra ärenden eller tvinga någon att springa era kommer ni aldrig att få insikten om att det ni skapar då är sjukare än det ni själva påstår att ni hämnas för.

när ni väljer att utge dig för att vara någon som egentligen inte finns eller att dölja det ni gjort eller era falska åsikter, då är ni lika ond mot er själv som mot dom ni hämnas utan att ni ens förstår vad det är ni gör. när ni målar ut er för att vara emot sånt som ni i verkligenheten gör så blir er tillvaro bara falskare än igår, för ni kommer att bli avslöjjad även där. när ni väljer att dra med er andra i fallet som ni väljer att gö kommer ni aldrig kunna ta er upp för ni kommer att få leva med det samvetet tills ni dör. för när ni väljer att göra ett grövre brott än det ni påstår ni blev utsatt för då inser ni inte att man behöver inte bryta mot lagen för att begå allvarliga brott.

för det är ju egentligen så att om ni väljer att leva i dåtid & aldrig stå för det ni gör, då kommer ni oxå att förlora för ni vet inte vad det är ni gör. ni väljer att leva som offer i er egen bitterhet & den komer att äta upp er för när världen ser vad ni gjort kommer er osanning att servera er ett samvete som är så mycket större än vad ni påstår nån annan har gjort. när ni väljer hämdens väg med lögner som vapen & hat som advokat, då kommer ni dömmas hårt av ditt samvete för om ni klarar dig från det så är det bara ännu ett bevis på att det var ni som var så sjuk som ni spred ut att andra var.

det är fin linje mellan kärlek & hat, det är enkellt att hämnas med svårt att säga förlåt. det är jobbigt att tala sanning när man serverat en lögn, men det är en dödssynd att göra människor illa för sin egen lyckas skull. för om ni en gång får insikten om det sjuka ni gjort då kommer ni få leva med det för evigt, när ni kunnat gjort rätt & stängt en dörr för gott. för det är skillnad att läka sår & låta någon få sitt liv förstört för det ni själv inte orkar ta hand om eller känna inför. det är lättare att låta andra få betala priset för det mående ni själva inte klarar av.

för det är inte försent att göra om & göra rätt, för människans bibel är ju egentligen bara en saga som vi själva får forma till vårat liv. när du väljer att leva genom andra kommer din livsbok att bli mörk & aldrig kunna få ett lycklgt slut, men om ni väljer att göra om, göra rätt så kommer dom ni förlåter att kunna ge er förmågan att skapa ett eget lyckligt slut. för om ni nu tänker till lite mer, är det inte bättre att leva som ni borde i stället för att försöka avsluta någon annans liv för att ni hatar att vi har det bra men inte ni?

tänk innan ni agerar, för en dag kommer livet ikapp & den insikten kommer inte en krona eller hämd i världen kunna lindra då. när ni förlorat den kamp ni startat kommer ni att få ett uppvaknande som ni inte förstår & vi till skillnad från er önskar inte så ont, inte ens nu när det faktiskt står liv på spel. för är det er lycka det, tänk efter nu, att veta för resten av livet att eran hämnd faktiskt förstörde liv?

Annonser

4 thoughts on “hämndreflektioner

  1. Hamnade här av en slump. Gör dig stark! Jag ser i din text att du har styrkan. Låt förtretet passera och fokusera på allt det goda i ditt liv. Keep life good girl as you do!

  2. Klickade på en länk från veckans blogglistor på devote och kom hit till ditt krypin
    Var helt enkelt tvungen att kolla med egna ögon om beskrivningen va sann och det va den ju
    Du får min röst helt klart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: