livsfilosofi

 

det är bara vi som formar det vi själva måste klara av. varför ska du då sluta leva för dig själv, är det enklare att leva i det du själv skapat utan att behöva egentligen reagera. kanske har du nån gång egentligen älskat det liv du ville ha men tappat bort allt som var du!

om du blundar & drömmer vad ser du då? är det egentligen det du inte har? när du väljer att leva kommer du förstå, det jag vill säga dig med det du ser här för orden är ju egentligen inget mer än det du själv vill se. om du saknar det du egentligen inte vill ha, då har du nog tappat det som den du ville vara idag.

för livet är vackert med underbara ting, om du bara vill se det som du har omkring. sluta leta för du har redan allt. men ignet är gratis förutom dig själv. om du har det önskat så ge av det du kan till någon som inte kan se som du kan. när livet är tungt så ta fram det du har, för ingen kan ge dig allt, bara vara dom som står kvar.

livet är en himmel utan mål. du har dina egna moln som skymmer dig men solen är där bara du väljer att le mot den. det kommer en morgondag men bara du kan forma den. för livet är vackert även när det regnar för om du hade solen för evigt skulle du inte uppskatta den.

om du tror så kommer allt att ordna sig, men tro på det enda sanna, dig själv. för om du hade något annat skulle du ändå vilja ha det du inte kan få för det är gåtan om livet, kanske du aldrig kommer att förstå. men om dui vill söka kommer du att kun´na få det du alltid velat ha, för det är nu som livet finns bara du väljer att leva det.

när du fått det du inte har då kommer du att sakna det du inte kunde få för om du hade allt, åt vilket håll skulle du då gå? jag går åt det håll jag vet jag måste gå för där fdinns allt det som jag väntat på. om du väljer en väg som du vet är din då kommer du att finna det som du egentligen alltid velat ha, ditt liv som du själv vill ha & du kommer aldrig ångra dig aldrig någonsin.

livet är vackert & fyllt av vackra ting, när du vill så kommer du att vara lika vacker som livet du valde att leva i. när du ler för din egen skull kommer du alltid att förbli din. då har du det jag har, för du har äntligen  förstått att livet är det du formar det till

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: