egoterapi på djupare vis

 

just inatt gråter jag, men om djävulen tror detta knäcker mig så var det fel igen. jag har blivit van & jag kommer aldrig sluta min kamp för att skydda mina älskade barn. jag känner med allt jag har, jag kan inte må dåligt eller gå över styr, men inatt gråter jag. för att dom som får betala priset för ondskan spel är faktiskt inte jag utan mina älskade barn. mig kan inte ondskan nå, hur mycket än djävulen vill att det skall gå.

jag ökar min egoterapi ett snäpp just idag, men vet ni va, jag älskar mitt liv ännu mer ida. jag är inte den som gör fel, jag är inte den som skadar det finaste det käraste jag har. jag valde att inte spela ondskans spel & därför är jag stolt över att kunna känna & skriva som jag gör. en ängel förlorar sin mamma för att ondskan älskar makt mer än allt. för det är egentligen det enda ondskan kan.

när det kommer ännu en morgondag är jag ändå ännu kvar. jag lever med sorgen att inte kunna skydda mina älskade barn. men jag ger aldrig upp för jag gav dom ett löfte en dag, att göra allt i min makt att ge dom det liv dom är värd & skydda dom med allt jag har & även om ondksan vunnit just nu så kommer jag att hålla mitt löfte ända tills den jag jag inte andas mer.

för mig är det enkellt & ger alla svar, jag är stolt över den jag är. jag valde att älska livet & göra allt för mina älskade barn. det kommer aldrig ondskan kunna ändra på även om ondskan skulle ta mitt liv, för hos mina älskade barn lever jag kvar. för det är inte ondska som finns kvar i ett barns hjärta till slut, bara kärleken som jag gav. kanske är det så det får bli, men idag är det inte som det ska va.

jag valde att ta min frihet tillbaks, jag valde att vara den jag är & nu får mina älskade barn betala priset för det. kanske ondskan tror att det är så man gör, men insikten finns inte i ondskans sjuka värld. jag väljer att inte bemöta onsdskans sjuka spel för när framtid blir till nu så är det inte jag som får stå med skammen kvar. jag valde att göra det jag gör, det som inte ondska gör. jag har ett hjärta & en själ som inte ondskan kunde ta.

kanske är det just idag som jag fick svaret som jag ville ha, att det jag trodde var på låtsas faktiskt var sant. att ondskan faktiskt fanns. kanske är det just idag som mina tårar är för ängeln som nu lever i ondskans värld där som som bara illa gör tror att det är så det skall va. men inte ens det här kan knäcka mig så ditt spel var förgäves igen, för det var inte jag som gjorde fel.

djävulen fuskar i sitt eget spel & jag har inga skydd kvar. nu är det ondskan som får spela sitt eget spel för jag väljer att stanna kvar utanför. det är inget som kan ändra det jag står för. ingen kan nånsin ge mig skulden här för ondskan är för uppenbar & jag gråter för att det finns inget mer som jag kan gö. nu är det tiden som får visa vem som är godhet här, för jag vet svaret men ondskan fortsätter sitt spel.

jag visste att det skulle komma till denna dag & mitt hjärta var redan beredd på den sorg som blev. nu är det inte mitt liv som är i ondskans händer, för det var längesen mina bojjor försvann & kanske är det det som stör. att även om ondskan tar det käraste jag har så är jag hel för sorgen har varit där länge nu. nu är det bara det so sker som kan visa att ondskan just idag vann. men det går inte att vinna ett ondskans spel för det är bara godhet som lever här.

jag väljer att leva & älska livet ännu mer idag för nu är det inte upp till mig. ondskan får själv stå till svars. jag gör det jag alltid gör, ger allt jag har för att ge mina älskade barn det liv dom är värd & skyddar dom om mitt liv om så krävs. men nu är det inte jag som stör. en dag kommer goheten att segra & till dess så gör jag inga misstag eller fel för det är inte jag som illa gör.

kanske gråter jag just i natt. men i morgon är allt som det ska för ondskan hör inte hemma här. jag ler åt dom som illa gör, för mina tårar handlar inte om ondksan som hälsar på här, dom är för en ängel som inte kan försvara sig eller vara sig själv för ondskan äger ängelns själ. men ondska är inte för evigt & när ängeln åter får sin själ då är jag där, precis som jag alltid är. för mig finns inga vägar kvar men jag har allting kvar för vet du vad? inatt gråter jag men i morgon finns jag ändå kvar

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: