medmänsklighetsreflektion

 

nästa gång du ser ner på någon annan fundera på varför du gör det, för det är egentligen bara en reflektion av ditt eget mående. det är vi själva som skapar den tillvaro där vi själva måste leva & ger du bara negativitet då är det den som också du måste leva i. dom som ger dig fel energi väljer du själv om dom får påverka din tillvaro eller om du gör som jag

lämna det negativa bakom du är människa precis som alla andra. när du kan se andra med ögon av godhet kommer du att märka att den du tittade snett på är lika mycket som du. kanske du ser att det dom är ger dig något som du egentligen inte kan se, för alla har rätt att vara någon eller något i en värld av ytlighet. egentligen har vi alla samma dröm, att känna ett värde precis som vi är.

mycket ondska, jag vet för jag har den här. men den är inte en del av mig för jag väljer att leva som jag lär. det är värdet jag ser i det jag har & dom som är mer än jag, mina älskade barn. vem sa att dom är mindre värd för att dom inte har samma chans att kunna synsas som andra kanske har. det finns så många osynliga själar i vår värld, men alla bär på samma dröm, att någon skall le för att just dom står breved.

allt för många lever i en offerroll som tär men egentligen bara drabbar den som valde leva i den. låt inte ondska påverka dig utan följ i stället din dröm. för även om drömmen aldrig slår in så är det vägen dit som är det som blir ditt liv. när du inte önskar någon annan samma dröm då har du redan glömt vad ivet handlar om. för vem sa att drömmar är för perfekta människor i en ytlig värld.

det är bara vi själva som kan välja att låta alla få sin dröm. för om du ser dig omkring så kanske drömmen för den du ser ner på bara att få ha en vän. kanske är det den du dömmer ut som har så mycket mer än du själv, så hitta i stället glädjen i att hjälpa någon at få uppfylla sin dröm. för när det kommer till kritan så är det ju egentligen det som kanske var dennes dröm, att någon skulle se vad just denne drömmer om.

så mycket människoöden, så mycket själar som aldrig får en plats. det är vi som gömmer dom i det som skrämmer oss, att någon annan får ta plats. så varför ha så höga krav för drömmen du har kanske får bli sann om du uppfyller någon annans dröm. kanske räcker det med en sekund, att bara lyssna eller se för en liten stund. kanske ditt leende eller din hand kan uppfylla någons dröm.

för egentligen har vi alla samma dröm, att få vara någon om så bara för en stund. vi lever i en värld som mäts i pengar & utseedet vi har, men när du står där ensam så är det drömmen om att vara någon som är det som egentligen är målet som även osynliga själar har. för hur vi än ser ut eller vilket liv vi än har så har vi ett värde i denna värld. vem sa att du var mera värd än den du ser ner på eller som du inte trodde märkte det du gör.

så ta vara på livet för det är bara du som kan välja att leva för en dröm. kanske är den lika stor som den som någon du ser ner på har. varför fastna i det negativa som du gör, där förlorar du så mycket tid att nå din dröm. för vägen till att uppfylla drömmen som du har måste ändå korsas av människor som är lika mycket värd. der är bara du själv som tror att du blir nåt om du ser ner på andra som kanske inte har samma förutsättningar som du har.

jag har lärt mig mer om livet än jag nånsin kunnat av mina älskade barn. min livslycka är att få vara mamma åt barn med speciella förmågor som är mer än vad vi andra nånsin kan va. det är vårat jobb att låta människor som vi har bestämt inte är som vi att få samma chans att drömma samma dröm som vi anser att vi skall ha. det är våran skyldighet att plocka fram det bästa ur någon som kanske inte kan göra det själv, för det är bara du som dömmer någon för det som dom själva kanske redan dömt sig själva för.

för när du går genom livet så kommer din dröm att vara samma som andras, så sluta se ner på dom som inte passar dig. för det är du som drömmer men också du som kan krossa någon annas dröm. men har du då egentligen förstått vad som är en dröm. för när du kan se att ge någon annan det du själv vill ha , då kommer du oxå att upptäcka att du är nån. för det är genom andra vi se ser vilka vi är, tänk på det nästa gång du ser på nån.

man kan inte tycka om alla & inte dom som kanske skadat dig, men vi kan välja att lämna det bakom oss & i stället se dom som har samma dröm. att få vara någon i den värld vi själva skapat. för framtiden är din om du väljer att lära dig av det som var. så dröm din dröm & var inte rädd för att låta någon annan få drömma samma dröm. för när livet är slut så är det drömmarna som lever vidare i någon annan som finns kvar.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: