personlighetfilosoferingar

vi skapar vår egen verklighet fast många väljer att skapa en annan än den dom egentligen har. kanske för att sin egen verklighet är för svår att hantera? men varför fly från det enda som egentligen är viktigt, sig själv? alla har vi frågor om vad livet handlar om men vi lever i tid av ytligheter där vi skapat en värld full av oviktiga ting som vi gör till en del av oss för att slippa oss själva i den verklighet vi måste leva i.  för hur fort vi än springer så kan vi aldrig springa ifrån oss själva & hur mycket saker vi än skaffar så är det ändå vi själva som måste betala priset för det liv vi själva äger.

egentligen handlar det om samma sak vilka vi än är eller vill försöka vara & vi kan inte förneka det hur vi än kämpar emot. alla vill känna att dom betyder något & att någon tror på den dom är. för livet är egentligen inte svårare än så, men vi väljer att göra det svårt. kanske för att inte bli uttråkade eller för att bekräftelsebehovet blir för stort eller helt enkelt för att vi redan tappat det viktigaste av allt, tron på oss själva. vi lever i förnekelse & gömmer oss bakom det liv vi lever för att slippa oss själva så långt det går, men gör allt för att vi skall vara någon fastän vi redan är just det. 

för även om vi vill vara för oss själva eller vara den som syns & hörs allra messt så är vi alla lika på ett sätt. vi vill alla känna att vi duger & att vårt liv är värt mer. för ibland är det bara några ord som kan förändra allt & vi kommer ända dit, där vi vill vara fast vi ägnar en livstid att komma till även när vi en gång varit där. men dom ord du själv vill höra allra messt  kanske du bör säga till någon annan för att förstå vad dom egentligen handlar om. för varför har vi förvandlats till ett egoistiskt folk som tävlar mot alla & messt mot oss själv för att vi tror att om vi inte är mer än vi kan va så är vi inte värd nåt & där vill ju ingen va. 

världen blir grymmare för varje dag & gränserna har för längesedan suddats ut. nånstans tappade många bort vem dom ville va & valde att stanna i en ytlighet. men vem är lyckligast ändå, dom som väljer att leva kvar i sin offerroll & boitterhet eller v som fann insikten & förstår vad livet handlar om. för det finns inga pengar eller berömmelse i världen som kan matcha den, insikten & att leva efter den. den största kamp du har i livet är ju mot dig själv & när du vunnit den då har du också vunnit allt. för många av oss får aldrig höra orden ”jag tror på dig” så därför måste vi våga säga det själv. när du har funnit tron så kommer allt att förändras & din resa får ett annat mål. 

så många människoöden & så lite tid, kanske måste du släppa det som var för svårt & aldrig mer vända om. men det du bär kommer du aldrig kunna släppa om du inte väljer att tro på att det du upplevt kan få dig att skapa dig ett bättre jag. för när ditt hjärta sen slutar slå så har livet ändå varit bara ditt. även om det känns som ingen förstår & ingen vill höra dig så är det du som skall lyssna på din egen röst. för bara den kan berätta det du behöver veta messt. att du är bra precis som du är & den du blir för ingen människa är perfekt. vi blir bara vårt bästa jag när vi valt att leva på ett annat sätt. det enda sätt är att leva för sin egen skull, då kommer dom du håller kär också att få det bäst

så se dig omkring & visa dom du bryr dig om att du tror på dem för nästa gång kan du behöva höra det. lämna dom ifred som du illa gjort & gå vidare för du fastnar bara i din egen bitterhet. älska livet för det är ditt & le för du äger ditt leende hur du än gör. acceptera dom sorger du bär för dom är en del av dig men dom är inte du. gör allt detta 6 du kommer få nåt jag har fått, ett liv som är ditt & förmågan att kunna leva fullt ut för din egen skull & dina kära får dela den lyckan med dig. för det är orden som inte sägs som kanske behövs & dom som inte borde sagts som borde väljas bort. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: