Lyslördag & julskyltning

 

Älskade lillsessa, älskade lillprins & jag var på lyslördag med goa polare för nån helg sen. älskade tonåring var m sina polarna & är svår att få med på våra små familjetraditioner numera 😉

det är underbart tycker jag att våran stad ändå har detta så att även vi kan få ta del av mysiga saker även om det är lite väl mycket folk stundtals! det mysiga med att gå mot vinter är allt det vackra, alla ljus & den stämning som blir. säga vad man vill om folket i den här stan men att få se lite glädje hos folk är alltid trevligt!

Vi gick med i fackeltåget & sedan stämde vi in i dom susningar som gick genom folkmassan då man tände upp den enorma ljugranen på torget & all belysning på stadens gator som ger en mycket mysigare bild av staden.  mer sånt på ett enkellt & vackert sätt tack!

 

 

Då älskade lillsessas måste-vara-helg uteblev fick jag lyckan att gå på årets julskyltning med henne & mormor & morfar! älskade tonåring var oväntat nog hemma  på sin vilodag 😉  flinade bara lite när jag fråga om han inte skulle med & köpa paket av tomten hehe! På bilden kikar hon in i ett av dom små hur som är uppställda i en av aprkerna i stan fyllda av små tomte-världar av olika slag! som en saga för ögat & väldigt uppskattat av sessan

en mycket nöjd sessa fick köpa paket av tomten, tuta i dom färglada tutan som alla älskar att hata & fiska i en av dom väldigt många fiskdammar som dykt upp detta år. det var lite mer marknadsstånd i år men som vanligt blev det så småningom alltför mycket folk & även alla dessa människor som släpar med sig hundar i trängseln & oljudet, väljer att inte säga mer om det.

ETT SÄRSKILT TACK till den tomtemor jag inte vet identiteten på, som gav min autistiska älskade sessa full uppmärksamhet & ett mycket bra bemötande när vi skulle köpa paket, trots att det var många som försökte tränga sig före & väntade på sin tur!  önskar jag kunde veta vem det var för en stor kram skall den utklädda tomtemora ha!!

en bra start på denna vinter & nu håller jag tummarna för att den första (väldigt mycket) snön som kom idag får vara kvar eller fyllas på för att få se älskade lillsessa titta ut genom fönstret i morse & ge upp ett glädjetjut & ropa ”mamma snö” den känslan är värd varenda minusgrad!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: