tillbakablickar

det blev lite hastiga omplaneringar för älskade tonårings 15-års-helg då det med kort varsel blev klart att älskade lillsessas måste-vara-helg inte blev av igen. efter nåra små detaltjändringar så fick vi en otroligt lyckad & mysig helg & älskade tonåring var mycket nöjd med både presenter & uppvaktningen från familj/vänner! klart pinsamma morsan lyckades få dit ljus på tårtan oxå hehe! älskade lillsessa sjöng för sin älskade storebror med =)

jag är ytterst imponerad av mänskan som inte hörde av sig till sitt eget barn ens när denne fyller ”jämt”.  bra jobbat, det klassiska beviset på vad min blogg handlar mycket om, när dom som låter sin egen bitterhet gå ut över oskyldiga när dom inte kan släppa sin offerroll!

så tillbaka till det som faktiskt är verkligheten på vårat eget bästaste vis =) kolla, det är to m exakt 15 ljus på tårtan, inte illa, månne bli en större tårta för vaje år så ljusen får plats så pinsamma morsan slipper känna att älskade sonen inte blir vuxen för fort 😉

det blev oxå till att å bjuda min älskade pappa på sushi, första gången för han medans dom andra åt husmanskost  & hjälpa älskade mamma med att klä julgranen som älskade lillsessa fixade galant medans hon nynnade julsånger medans hon fixade älskade mormor & morfars gran som luktar så härligt medans den fortfarande har barren kvar hehe

den lyckade helgen som bara saknade älskade lillprins avslutades med det årliga pepparkaksbaket till älskade lillsessas stora förtjusning då hon är vår egen mästare i köket (se tidigare inlägg) ett tips är att inte ha för mycket deg för underbara goungar med speciella förmågor har stoor uthållighet & ger sig inte förrns all deg är slut hihi! många timmars bakning blev det & inte lika många timmar att äta dom söta pepparkakorna!

en helt vanlig ovanlig helg hos Lilla underbara speciella familjen bus då vi gör det vi gör bäst, är tillsammans & gör små ögonblick som vi ibland bjuder på genom bilder & små små inblickar!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: