avslutningsvecka

 

 

den roligaste veckan på läsåret är nu & den började med att älskade lillsessa & hennes autistklass/särskolekompisar hade den årilga vårshowen. varje gång imponerar hon mig med att spela instrument eller genom att sjunga & denna gång var det genom att vara del av showens orkester. sedan belv det tårta som våra goungar bakat med personalen  & dekorerad duk med barnens egna konstverk  åsså få diplom av bästaste fröken såklart =0)

det som fick mig hjärta att värmas alldeleles extra detta läsår är ändå den cirkusvecka som älskade lillsessa & hennes skolkompisar fick delta i. våra barn med speciella förmågor som går i olika slags särskole-former är så värd att få göra detta äventyr. ett stort tack till den underbara Cirkus Badutski (cirkus Elvira) som kom & hade cirkusskola under en hel vecka samt avslutande cirkusföreställning som visade en liten del av alla konster dom fått pröva på & lära sig under veckan. lika stort tack till vår Rektor som gör allt för att våra barn skall få mörjlighet till lika bra skolgång som alla andra barn! jag är så sjukt tacksam över att det finns så underbara människor som ger av sin tid för att bevisa att våra barn också kan som alla andra. det var den bästa cirkusföreställning jag nånsin varit på!

nu är det bara avslutningarna kvar & jag kommer jubla högst på fredag då älskade lillsessa nu går ur tredje klass på deras vis & älskade tonåring nu avslutar sin grundskola med att gå ur nian. älskade lillprins ägnar sin sista skolvecka & avslutning utomlands. jag kommer naturligtvis att återkomma med avslutningsreflektioner, va så lugna =0)vi fortsätter vår avslutningsvecka så länge som innehållit avgångsmiddag med tält-övernattning för älskade tonåring & förberedelser för fredagens firande. vi skall mumsa tårta & välkomna sommarlovet m nära & kära så vi hoppas på bra väder på en av årets viktigaste dar!

 

 

 

 

Annonser

2 thoughts on “avslutningsvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: