livets egoterapi

 

om du känner att idag inte var din dag glöm inte då att du inte lever & andas bara för att finnas idag. hur ont det än gör att vara så är det bara livet som vill att du skall komma ihåg vem du e. för om du glömmer bort att din sorgsenhet är din egen så har du också glömt att det är du som kan välja att le. även om du gråter så är lyckan där & väntar när du är redo att finna det du kanske just idag inte förstår.

för det är inte när det är en dålig dag som du skall göra allt du kan för att inte känna den utan när du har en dag som är allt du velat som du skall minnas dagarna då du längtade efter just den. för om du vågar känna med allt du har, förstår att tårar är en del av lycka även om du inte ler just då. för du kan också få dina vingar om du bara väljer att förstå. 

om du inte vågar be om hjälp när du behöver den så kommer du aldrig kunna hjälpa eller känna lyckan till livet som är allt det du själv egentligen är. för alla hjärtan slår även om inte alla hjärtan borde få. för ondskan är det som får oss att förstå det i livet som är godhet. när du väljer att vara den som ser det vakcra i livet kommer du kunna få allt det som du velat nå. 

för det är inte rikedom eller makt som ger livets mening. det är inte att vara bättre än någon annan eller att kunna mer. det är att kunna se en ängel & veta att hon är en av dom som du vill va & sedan försöka få dina egna vingar för att någon annan skall förstå. för det är det enkla som skapar livets enda rikedom, att älska livet även fast det aldrig kan börja om. 

kanske bär du på sorg eller smärta som inte kan svepas bort, men det är inte den som skall äga dig. för om du väljer att äga sdina egna känslor kommer du förstå vad jag skriver om. för om livet vore enkellt skulle hjärtat inte längre finna kraft att slå. för om du vill nå din himmel måste du först finna vägen inom dig. om du sedan vandrar ensam eller med nån spelar egentligen ingen roll. 

för om minns det enkla som får dig le så kommer du att finna nåt som du kanske glömt. det är lyckan att leva som ger all den andra lyckan som människor jagar till tidens ände utan att alla finner den. för det är när du väljer att se det du har i stället för det inte har, när du ger lika mycket som du får som du kommer att hitta vägen till din himmel där dina vingar väntar dig. 

låt dina tårar & ditt leende va din vän för livet gavs till dig för att du skulle leva. om du väljer liksom jag att lägga det gamla bakom dig kommer du att finna det vackra i framtiden.  för livet sover inte men det gör du för att drömma. om du slutar hoppas kommer drömmarna att slocka  för en stund. så välj att vila din själ när du behöver vila den, för om du inte samlar kraft så kommer du att missa lyckan i att leva igen. 

för livet är ditt om du väljer att ta vara på tiden du har. för du är din egen även om det känns som andra kanske äger den. för om du stannar upp & ser det vackra i livet kommer du att minnas varför du andas idag. så lär dig älska dig själv & förlåta dig för det som skadat dig. att förlåta människor är inget för mig men om din egen önskan är just det så ta vara på den. för alla är vi olika men våra hjärtan slår. det är bara livet du lever som du måste lära dig att förstå. 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: