underbar Längtan…

♥♥♥

 

när vardagen satte otrolig fart & dagarna nu är fyllda av sådant som här vardagen till är det enda jag kan tänka på helgen som skall komma. jag längtar så sjukt mycket till fredag kl. 15 då jag får krama om min älskade lillprins igen efter att vi inte fått träffats sen nåra veckor före skolavslutningen. sommaren har varit bitterljuv då det varit väldigt tomt utan älskade lillprins hemma. 

även om lyckan blir kortvarig & tar slut på sönda kväll så kan jag knappt sitta still av längtan efter min älskade son.  fredag kväll kan jag för första gången på mycket länge säga & känna att jag samlar ihop hela lilla underbara speciella familjen bus & även om vädret kanske sätter stopp för våra planer & ekonomin begränsar dom så vet jag att det kommer att bli den underbaraste helgen på mycket mycket länge. Äntligen får min lilla familj vara hel för en helg & inget inget inget kan nånsin ge mig mer lycka än det. 

älskade lillprins, nu räknar mamma timmarna & snart får jag krama om dig & säga till dig öga mot öga hur mycket jag älskar dig. är det inte fredag snart?

 

♥♥♥

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: