tidens egoterapi

 

Livets timmar flyter förbi utan att vi kan styra sekunderna hjärtat slår. en del ger erfarenhet på olika vis som han som är bekant ifrån den stad där jag ägnar all min tid som gör låttexter som den här nedanför. en del kan dela med sig på gott & ont medans andra aldrig kan annat än ta men aldrig ge. men alla är vi människor av samma tid som flyter förbi

kanske är du bitter på hur allt ser ut eller inte förstår varför du inte längre äger din egen tid. men hjärtat slår ju ändå även om åren går. för om vi ägde våran egen tid skulle vi aldrig uppskatta dom stunder vi får som ger oss allt det där som alla vill ha men inte är gratis för det är egentligen på sekunderna som inte tar betalt. du betalar med ditt liv men bara när ditt hjärta slutar slå, allt emellan det hör till din tid i det som  kallas för ditt liv. 

ge inte upp & slösa bort din tid för den är ändå din fast på sitt eget vis. för vi styr själva över det som vi kan & allt det andra är det som hör livet till. fastän livet kanske är svårt så kommer tiden ändå att gå & du kan aldrig ändra på att ditt hjärta slår i samma takt hur fort du än försöker få tiden att gå. om du springer genom ditt liv kommer tiden ändå alltid vara densamma men åren sätter sina spår

du kanske lämnar fotspår i någons liv eller kanske bara går i andras för att du inte förmår dig att gå på egen hand. om tiden inte håller din hand så måste du förstå att din hand är inte tom. du kan aldrig ändra p andra människor bara välja om dom skall få stjäla av din tid. för även om människor är på gott & ont så är vi alla lika fastän ytan ser olika ut. om du inte förblindas av hat kan du ge till dom av din egen tid men ta tillbaka den av dom som inte förtjänar den. 

när tiden en gång tar slut kommer ändå inte tiden vara det som spelade roll utan vad du gjorde av dom stunder som var. om klockan snurrar allt för fort så har du själv ett val att bromsa det som andra kallas tid. när du sedan vadnrar omkring i ditt liv så är tiden det enda som gör ditt liv till konkret, allt det andra är det som kallas verklighet. ta vara på livets timmar för ingen vet när just din tid har runnit ut. 

för som i låten här nedanför så är det ett val. även om ödet bjuder dig på livsutmaningar ingen annan verkar förstå så har du ett val att låta ditt hjärta slå medans tiden rinner på. liksom solen som hälsar på kommer åren med det som ingen kan rå på. om du visste hur din framtid såg ut skulle tiden vara slut. för framtid är det enda som vi kan påverka när allt det andra tillhör det som var & även om din framtid inte är vad den borde idag så kan den aldrig li annorlunda o du inte väljer rätt attityd. för tiden är andå något positivt, det är vi som väljer om den är din vän även när den rinner iväg. 

så ta vara på det som kallas för erfarenhet för det är tidens facit som lär oss det som vi inte redan vet. släpp ditt hat mot andra som faktiskt delar din tid för tiden är som luften vi andas, till för alla men inget vi får ta för givet för då har vi glömt att ingen kan nånsin äga det som tillhör livets syre på olika vis. för utan tid eller luften vi andas tillsammans med allt det som tillhör universums hemlighet skulle vi inte kunna le då tiden står stilla i vår verklighet. för känslan att stanna tiden är den bonus vi har om du lyckas att ta vara på det. det är det som är tidens egoterapi.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: