insiktens väg

Bild 335

 

 

insikten är ett av livets verktyg som du måste lära dig använda för att det inte skall vara försent. vi lever för ofta för fort utan att stanna upp och finna insikten om allt det livet handlar om. men när insikten är där måste du också lära dig att använda den på rätt sätt öven om det betyder att du själv kanske undrar varför insikten aldrig funnits hos andra eller varför du ångrar sådant som egentligen tillhör sådant som du aldrig mer skall bry dig om. det som är viktigt finns redan där om du bara finner den enklaste insikten som finns.

oftast saknar vi sådant som redan passerat förbi eller som redan är försent. men då kan du lära dig att ta vara på insikten nästa gång. för ingen vill behöva vända om för att vi insåg försent. men då behöver du också förstå och se allt det vackra i livet som finns där bara du tar vara på det och inte rusar genom livet och tar allt för givet. för tiden går fort och livet likaså men vi har makten att stanna upp och låta livet ge oss allt det där som insikten handlar om. bara du inte slutar tro på att insikten är något bra även om den just då kanske gör ont att få.

du är den du själv väljer att va även om insikten bör finnas även där. men använd den till det som den skall användas för så kommer du att förstå att andras saknad av insikt kan du aldrig nånsin rå på. för det är en annan insikt som många glömmer bort att lyssna på. för din inre röst har allt det där som kallas verktyg för att ditt liv skall kunna bli det du vill att det skall bli. om du lär dig använda dom så kommer allt det som jag skriver om också att bli en insikt som får dig att tänka om. för det är bara du som kan välja vad du gör av med din insikt även om någon eller något tvingar dig att använda den då du måste ibland för att lära dig vad livet egentligen borde handla om.

så vänta inte tills det är försent för det är bara du som måste leva med det som blir kvar och ingen vill upptäcka insikten när det redan är försent. då gör det bara ondare än om insikten väcker dig i tid och du kan omvandla den till allt det där du egentligen drömmer om. för allt finns redan där och om du väljer att se det så kommer insikten att förbli din vän och du kan använda ditt verktyg för att få det liv alla drömmer om.

 

 

 

 

logga

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: