kärlekens frihet

Bild 130

 

 

kärleken är inte för nån att äga eller ta för den är en gåva som vi måste vårda även om den tar våra hjärtan. kärleken är vacker men det är vi människor som formar den. men om du inte vet vad kärlek är bör du inte förvandla den till en lek för två där du bara tar men ingen får. för när du väljer att låta kärleken ta vid har du någons hjärta i din hand och det är då ditt verkliga jag träder fram. om du väljer att vårda eller missbruka kärlekens namn är ditt eget beslut som du aldrig kan lägga över på någon annan än dig själv.

allt för många tror att älska betyder att äga någon för att man inte själv vågar tro på kärleken. du kan aldrig ursäkta något sånt för det är du som väljer hur du behandlar den du säger att du älskar oavsätt vem du själv är eller vad du varit med om. att använda kärlek i en offerroll är något som inte hör hemma i kärlekens värld men allt för många tror att det är just vad kärlek är. men inte heller får du tro att kärlek är att offra dig själv och det liv för någon annans lyckas skull för kärleken bör bara fri hur än du väljer att leva den.

om du upplevt den äkta kärleken någon gång i ditt liv vet du liksom jag att kärleken är så stor att ibland är modet det enda som kan hjälpa dig att inte få ditt hjärta krossat. när den du älskar missbrukar kärleken då är det inget som kan rädda det som du trodde var den äkta kärleken. för dom som använder kärlekens språk för att få det dom själva vill ha utan att tänka sig för är dom enda förlorarna hur lyckliga dom än påstår att dom sedan är. för har du inte förstått hur man ger kärlek så är det aldrig äkta kärlek du nånsin kan få.

om du skadar den du säger dig älska har du aldrig fattat att du inte är värd kärleken. finns ingen som kan förklara för dig för du har redan förlorat ditt hjärta för längesen men friheten du stjäl från den som ger dig ditt hjärta kommer bränna din själ i all evighet. oavsätt hur vacker än kärleken mellan er var så är det inte du som gav henne friheten tillbaks för du stal det enda som hon borde få haft kvar, sitt hjärta och tron på kärleken som egentligen var bara hennes medans du tog allt det som fanns utan att lämna mer än tårar kvar.

så om du verkligen vill uppleva vad kärlek är måste du först lära dig att älska dig själv och vad att älska egentligen är. först då kan du dela den med hon som är värd mer. för om du lär dig kärlekens språk spelar inte orden längre roll för hon har sin frihet kvar och får känna vad äkta kärlek är då du kan ge det till henne. om du vill vara den du säger att du är så skadar du aldrig henne på något vis för du är den som borde hylla henne för att du får uppleva vad evig kärlek är.

om hon inte längre finns kvar vid din sida har hon bara tagit sin frihet tillbaks. kanske äger du hennes hjärta för ett tag men du kan aldrig stjäla någons evighet. det enda som kommer att leva kvar är din själ som för evigt får leva med det du gjorde när du missbrukade kärlekens namn. för när du väljer att leka kärlek för att ensamheten är för plågsam eller för att du skall bevisa att du kan få det du aldrig själv kunde ge då spelar det ingen roll om du aldrig mera ensam är för ditt hjärta kommer för evigt att vara tomt utan den kärlek som du en gång stal men aldrig vårdade och därför följde med henne som gav sig av.

för kärleken är större än vad en del klarar av men om du en gång upplevt den så är det din uppgift att lära dig av det fär kärlek är att ge men få lika mycket tillbaks och om du mister din frihet och den du var så har du bara blivit lurad i kärlekens namn. för den skafar med ord, slag eller otrohet har egentligen ingen kärlek kvar. dom valde att sälja sin själ till kärlekens motsvarighet och därför skall du aldrig nånsin mer gå tillbaks utan ta med dig din frihet och kanske sakna för evigt i ditt hjärta men aldrig nånsin vända om.

för du kan möta kärlek igen och då vet du att det var det du egentligen alltid skulle ha för kärleken har många masker men bara ett ansikte som du bara kan känna igen när det sitter på den som är värd att bära kärlekens namn. då kommer du att få din verkliga frihet tillbaks och du kan uppleva allt det som kärleken ger utan förbehåll eller krav. så vårda den så kommer den visa dig att kärlek är för evigt om du bara lär dig kärlekens språk och aldrig mer låter dig ägas eller få ditt hjärta krossat av någon som egentligen aldrig kommer att kunna förstå vad evig kärlek handlar om.

 

 

 

 

 

 

 

logga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: